20 Padziernik 2018 14:22:21
Zdjęcia użytkowników
Krzychup Vaigo
Ilosć albumów: 1736, Ilosć zdjęć: 6652


Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

dectane1995 [off] 17-10-2018 23:04
Panowie pytanko nie kisi ktoś gdzieś w piwnicy emblematów 16v ? Chętnie odkupię Wink

PrzemekR19 [off] 16-10-2018 20:52
Prezes4performance
, i weź odpisz Pfft

PrzemekR19 [off] 16-10-2018 20:52
Prezes4performance
, raczej ciężki już temat. Jedyne wyjście to chyba przeszczep zwrotnic

Prezes4performance [off] 16-10-2018 20:03
I jak nikt nie ma takich na sprzedaż?

satanix [off] 16-10-2018 17:34
W moim htb z 1.8 multi są 259mm. z abs-em, może ma to znaczenie? W drugim sam założyłem. Ph2 jak co.

PrzemekR19 [off] 16-10-2018 14:09
238*

PrzemekR19 [off] 16-10-2018 14:09
satanix, chyba chodzi ci o np cabrio RSI a nie zwykła 19 z multi, bo te miały 238mm. Mam 1.8 multi 110 i mam 238,tak samo miałem cabrio z 1.8 multi automat 90km to też 23i

Prezes4performance [off] 14-10-2018 22:52
Ok jak ktoś ma takie zaciski i jazma proszę o cenę foto na pw

satanix [off] 14-10-2018 22:12
r19 1.8 multi, r19 1.8 16v.

Prezes4performance [off] 14-10-2018 19:17
O wielkości wiem ale z jakiego modelu i pojemności szukac


Porządku pilnują
PROSZĘ PISAĆ JEDYNIE W SPRAWACH DOTYCZĄCYCH KLUBU I STRONY.
OD SPRAW TECHNICZNYCH JEST FORUM.

only - założyciel klubu
Playazka - główny administrator, UWAGA z nowych numerów gg nie dochodzą do mnie wiadomości!
mati_ - administrator
Krzychup - administrator
Szabelka - administrator
ANDI, ANDI - administrator, sprawy i problemy techniczne związane z obsługą forum

Nawigacja
Logowanie/Rejestracja


     ::   Przypomnij haslo :: Zarejestruj sie
Najbliższe spoty
Niestety... W najbliższym czasie, nigdzie sie nie spotykamy.
Zobacz temat
 Drukuj temat
[F] Problemy z zapalaniem 
mirek29a
Dodany dnia 11-03-2018 13:07
Awatar


Postów: 108

Data rejestracji: 23.03.2009 22:09
Skąd: dolnośląskie
Nowa Ruda

i znowu problem z paleniem tym razem zupełnie nie pali na benzynie...
A nawet jak sie w czesia jazdy przełączy na beznyne to sie dusi... gasnie
iskra niebieska... czasami tew potrafią sie zawiesić na chwile obroty na gazie najgorzej z paleniem zgasi sie go i zapalić nie idzie... początkowo jak jechałem szarpał objaw był jak na uszk. kablu świecy... zjechałem na stacje paliw zmieniłem świece problem z odpaleniem i to na gazie na benzynie można było zapomnieć.. jak sie odczekało zapalił...
przejechałem sporo kilometrów z szaraniem i zgasł... znowu problem był z zapaleniem... zamieniłem inne świece znowu po odczeknaiu zapali szedł płynne ale dalej problem z paleniem o benzynie mozna zapomnieć...
iśkra niebieska na wszysktich kablach cewka sprawna pomiary ksiazkowe... wyczyściłem krokowy też... niedaje rezultatu... pomiar czujnika obrotu prawidłowy ...jedynie nie sprawdzałem lambdy bo sie niema do czego wpiąć trzeba rwać izolacje.. kopułka ma wzery ale wyczysciłem.. jezdziłem na małej ilości beny moze syf złapało niewiem ale problem palenia na gazie tez jest. a zapomniałem dodac pompe z tyłu sł;ychać paliwowoą po przekrezeniu kluczycka.. standartowe bzyczenia.

Edytowane przez mirek29a dnia 11-03-2018 13:30
mir

Moje auto: Renault 19, Phase I, 1989r., benzyna+LPG, F3N-L740 (1721/73KM), hatchback 5d, 344500km
 
renault19.pl Administrator
Dodany dnia 11-03-2018 13:07
Awatar
Przejdź do forum: