18 Padziernik 2019 19:44:46
Zdjęcia użytkowników
kurczak 9kaczor6
Ilosć albumów: 1737, Ilosć zdjęć: 6656


Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Marko [off] 08-10-2019 23:44
Widzieli gratki dla właściciela i jego szwagra Pfft

gielab0019 [off] 07-10-2019 11:32
Perki90, tak

Perki90 [off] 06-10-2019 20:13
19 u zachara widzieli ? Smile

czekus [off] 12-09-2019 21:40
Wink

maestro [off] 11-09-2019 21:33
Buona sera! Powracam z R19 Smile

gielab0019 [off] 29-08-2019 13:22
Deaver, 11999 Grin

[A] Lesiu11 [off] 24-08-2019 09:05
Deaver, do dogadania

Deaver [off] 20-08-2019 12:50
Lesiu, jaka cena dla forumowicza?

[A] Lesiu11 [off] 19-08-2019 19:34

edzio [off] 18-08-2019 18:55
BANIO@, Ooo Panie jeszcze wymagania co do koloru Grin


Porządku pilnują
PROSZĘ PISAĆ JEDYNIE W SPRAWACH DOTYCZĄCYCH KLUBU I STRONY.
OD SPRAW TECHNICZNYCH JEST FORUM.

only - założyciel klubu
Playazka - główny administrator, UWAGA z nowych numerów gg nie dochodzą do mnie wiadomości!
mati_ - administrator
Krzychup - administrator
Szabelka - administrator
ANDI, ANDI - administrator, sprawy i problemy techniczne związane z obsługą forum

Nawigacja
Logowanie/Rejestracja


     ::   Przypomnij haslo :: Zarejestruj sie
Najbliższe spoty
Niestety... W najbliższym czasie, nigdzie sie nie spotykamy.
Zobacz temat
 Drukuj temat
[F] Problemy z zapalaniem 
mirek29a
Dodany dnia 11-03-2018 13:07
Awatar


Postów: 108

Data rejestracji: 23.03.2009 22:09
Skąd: dolnośląskie
Nowa Ruda

i znowu problem z paleniem tym razem zupełnie nie pali na benzynie...
A nawet jak sie w czesia jazdy przełączy na beznyne to sie dusi... gasnie
iskra niebieska... czasami tew potrafią sie zawiesić na chwile obroty na gazie najgorzej z paleniem zgasi sie go i zapalić nie idzie... początkowo jak jechałem szarpał objaw był jak na uszk. kablu świecy... zjechałem na stacje paliw zmieniłem świece problem z odpaleniem i to na gazie na benzynie można było zapomnieć.. jak sie odczekało zapalił...
przejechałem sporo kilometrów z szaraniem i zgasł... znowu problem był z zapaleniem... zamieniłem inne świece znowu po odczeknaiu zapali szedł płynne ale dalej problem z paleniem o benzynie mozna zapomnieć...
iśkra niebieska na wszysktich kablach cewka sprawna pomiary ksiazkowe... wyczyściłem krokowy też... niedaje rezultatu... pomiar czujnika obrotu prawidłowy ...jedynie nie sprawdzałem lambdy bo sie niema do czego wpiąć trzeba rwać izolacje.. kopułka ma wzery ale wyczysciłem.. jezdziłem na małej ilości beny moze syf złapało niewiem ale problem palenia na gazie tez jest. a zapomniałem dodac pompe z tyłu sł;ychać paliwowoą po przekrezeniu kluczycka.. standartowe bzyczenia.

Edytowane przez mirek29a dnia 11-03-2018 13:30
mir

Moje auto: Renault 19, Phase I, 1989r., benzyna+LPG, F3N-L740 (1721/73KM), hatchback 5d, 354500km
 
renault19.pl Administrator
Dodany dnia 11-03-2018 13:07
Awatar
Przejdź do forum: